Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Medlemsmøte på teams

april 23 at 15:00 - 16:30

Byggmesterforbundet Oslo og Akershus tar seg ikke koronafri, men tilpasser seg til de restriksjonene som er blitt innført.

Det betyr at medlemsmøte den 23.april 2020 vil bli gjennomført som et nettmøte. Dette skal ikke gå på bekostning av kvaliteten og innholdet.

Samtidig som vi opplever en liten brems i privatmarkedet, vet vi at det offentlige jobber på spreng for lyse ut flere oppdrag for å stimulere til god aktivitet i Byggenæringen. Mange medlemsbedrifter har til nå i liten grad tatt på seg oppdrag for det offentlige. Vi tror at tiden vi står i skal åpne dette markedet for flere av dere. Vi setter av tid til dette temaet på møtet, og håper å gi dere noen gode innspill til hvordan dere kan komme dere inn på markedet og hvordan lage gode anbud.

Kl. 15.00 Velkommen til medlemsmøte på nett
Ved styreleder Einar Johansen

Kl. 15.05 Hvordan lage gode anbud
Ved advokat Anna Marion Persch, Advokatfirma Lippestad AS

Kl. 15.50 En kort statusrapport fra medlemmene
– en innspillsrunde om dagens situasjon fra deltakerne på nettmøte med meningsutveksling

Kl. 16.20 Oppsummering og nye planer
Ved styreleder Einar Johansen

Vi ber om påmelding til møte innen 20.april. De som melder seg på vil få tilsendt påloggingsinformasjon til nettmøte. Vi hjelper til med pålogging om dere trenger det.

Registrer deg for denne hendelsen:

Navn: E-post:*
Takk for din påmelding. Velkommen til medlemsmøte på teams. Du vil få tilsendt påloggingsinformasjon til nettmøte via e-post etter påmeldingsfristen. Vi hjelper til med pålogging om dere trenger det. Ha en fin dag. Med vennlig hilsen Byggmesterforbundet Oslo og Akershus

Detaljer

Dato:
april 23
Tid
15:00 - 16:30
Personvern og cookies