Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Byggtreff Øst 2020 er utsatt inntil videre

august 28 at 08:30 - 20:30

kr550

Det viktigste for oss i Byggmesterforbundet er at våre medlemmer og byggenæringen kan gjennomføre sine prosjekter etter planen og med god kvalitet. Like viktig som høy faglig kvalitet i utførelse og seriøsitet, er sikkerhet knyttet til helse og arbeidsmiljø både for bedriftens ansatte, deres kunder og leverandører. Med den oppblomstringen av koronasmitte som vi nå opplever i vår region, skal vi legge til rette for at våre bedrifter kan opprettholde sin produksjon på en trygg måte. Dette gjør vi både med å oppdatere og utarbeide nye veiledere, kurs og sjekkrutiner med anbefalte smittevernstiltak ved gjennomføring av byggeprosjekter, men ikke minst ved å bidra til å begrense fysiske møteplasser.

Det er avgjørende at vi alle bidrar til å begrense smitten og bryte smittekjeden av hensyn til de mange i risikogrupper og for å unngå en ny nedstengning av samfunnet med de enorme økonomiske konsekvenser det medfører. Den mest effektive måten er hvis alle bidrar til å øke den fysiske avstanden mellom mennesker. Større arrangementer bidrar ikke til det. Derfor utsetter vi i Byggmesterforbundet våre arrangementer i Oslo og Østfold regionen der det er forventet at mange personer møtes.

Byggtreff Øst, som skulle gjennomføres fredag 28.august 2020 utsettes. Dette er et sosialt og faglig viktig arrangement, men ikke avgjørende å gjennomføre nå når pandemien på nytt viser økende smittetall.

Vi ønsker alle byggmestre, tømrere, lærlinger, leverandører, utstillere og foredragsholdere velkommen igjen så snart vi igjen har trygge og stabile smittetall i vår region.

 

Detaljer

Dato:
august 28
Tid
08:30 - 20:30
Kostnad:
kr550
Hendelse Kategori:

Sted

Quality Hotel 33
Østre Aker vei 33
Oslo, 0581
+ Google Map
Telefon:
23 19 33 33
Personvern og cookies